logo_cap.gif
[Tancar]

  Arnau Rovira Martinez (JxCAT-JUNTS)



Nascut a Manlleu el 7 de juliol de 1994. M’he format a les escoles de la nostra vila, primer al Carme Vedruna i més tard a La Salle. Una vegada completat el batxillerat aquí a Manlleu, vaig viure a Barcelona durant els 4 anys de la carrera, on em vaig graduar en Sociologia per la Universitat de Barcelona. La meva família és de Manlleu de tota la vida, “sóc un Rovira de Cal Pastor”.

 

Actualment combino la política amb la meva feina. Treballo al departament comercial d’una empresa manlleuenca dedicada al transport i la logística.

 

En el meu temps lliure m’agrada viatjar, navegar i en especial practicar esport, sobretot l’hoquei patins. El club de la meva vida, i on vaig començar a patinar, és el Club Patí Manlleu. També practico pàdel i senderisme. Fàcilment em trobareu passejant pel Passeig del Ter amb la meva parella acompanyats de la nostra lloba, la Ina.




 • Càrrec - 2n tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme
 • Correu electrònic - rovirama@manlleu.cat
 • Competències - Facultat d’incoació, ordenació (inclosa designació d’instructor) i resolució dels expedients sancionadors (inclosa imposició de sancions) en matèria de sancions per trànsit de vehicles i de l’ordenança de civisme i convivència ciutadana (conductes incíviques, horaris comercials etc.) o derivades d’altra normativa sectorial d’aplicació.
 • Sol.licitud de cita amb el regidor/a -

  Formulari de sol.licitud


 • Retribucions -

  14.598,50 € anuals (dedicació parcial 35% de jornada - 13h/setmanals)


 • Declaració d'activitats -

  REGISTRE D’INTERESSOS D’ACTIVITATS: INCOMPATIBILITATS I ACTIVITATS QUE GENEREN INGRESSOS ECONÒMICS


 • Declaració de béns -

  REGISTRE D’INTERESSOS DE BÉNS PATRIMONIALS