logo_cap.gif
[Tancar]

  Lluïsa Bautista Sanchez (JxCAT-JUNTS)Nascuda a Manlleu. Casada i dos fills. Començo la meva vida laboral en una empresa d'electricitat de Vic i ho compagino amb els estudis de Dret a la Universitat de Barcelona.

Llicenciada en Dret. Col·legiada en el Col·legi d'Advocats de Vic com a no exercent. Des de fa 22 anys exerceixo com a Procuradora dels Tribunals, col·legiada al col·legi de Procuradors de Mataró, d'on vaig ser membre de la junta durant 8 anys.

Mediadora en dret civil i comunitari amb estudis cursats a través del Consell de l'Advocacia Catalana. Inscrita en el Registre de Mediadors de Catalunya.

No he estat mai afiliada a cap partit polític i en les darreres eleccions m’he presentat com a independent dintre de la formació Junts per Catalunya Manlleu. Amant de la família, els amics i la muntanya.  Com a  filosofia de vida: “un somriure  és el millor bon dia” ; “ si s’ha tancat una porta, busca la finestra oberta”.
 • Càrrec - 7a tinent d'alcalde i regidora d'Organització, Persones i Règim Intern
 • Correu electrònic - bautistasll@manlleu.cat
 • Competències - - Facultat d’adoptar totes aquelles resolucions en l’àmbit de Recursos humans, que legalment resultin delegables i no hagin estat delegades a altres àrees o en la Junta de Govern Local.

  - En l’àmbit de Règim Intern, se li delega l’adopció de les resolucions relatives a les polítiques de gestió i conservació documental i de protecció de dades personals, excepte l’aprovació i modificació del registre d’activitats de tractament i la política de protecció de dades personals.
 • Sol.licitud de cita amb el regidor/a -

  Formulari de sol.licitud


 • Retribucions -

  14.598,50 € anuals (dedicació parcial 35% de jornada - 13h/setmanals)


 • Declaració d'activitats -

  REGISTRE D’INTERESSOS D’ACTIVITATS: INCOMPATIBILITATS I ACTIVITATS QUE GENEREN INGRESSOS ECONÒMICS


 • Declaració de béns -

  REGISTRE D’INTERESSOS DE BÉNS PATRIMONIALS